Wel toffe vrienden, geen wenkbrauwen, haar of vel meer voor Nico D.

Wat een leuk groepje om mee rond te hangen

Van je vrienden moet je het hebben. Ok, wij smeren op de Clint redactie ook wel eens wat warme zalf in een boxershort, ja, wij hanteren ook al wel eens puberale humor, maar ergens hebben we toch wel een grens. De kennissen van Nico. D uit Arendonk hadden dat blijkbaar veel minder.

Deze 28-jarige jongeman werd immers wakker met gewaxte wenkbrauwen, brandwonden en siliconen in de neus. Lachen, gieren, brullen!

Volgens Nico D. hadden zijn ‘vrienden’ die hij op de kermis in Rijkevorsel (legendarische feesten daar overigens) iets in zijn drinken gedaan toen ze naar een appartement van een vriendin waren afgezakt. Wij vermoeden dat ze gewoon alcohol in het glas hebben gedaan, maar kom. Een dag later werd rekel Nico wakker met brandwonden, siliconen in de neus en was een deel van zijn haar weggeschoren. Altijd fijn toekomen op het werk natuurlijk.

Blijkbaar deden er ondertussen ook filmpjes van de mishandeling de ronde, waar we bij Clint jammer genoeg geen beslag op hebben kunnen leggen. Blijkbaar werd dekselse Nico ook met een elektrische vliegenmepper geslagen terwijl hij versuft in bad lag: hoogst origineel.

Volgens een van de daders was er echter met Nico geen land meer te bezeilen, dronk hij dissolvant en had hij eerder ook al de nodige drugs binnen. Alles gebeurde uit zorgzaamheid en naastenliefde!

In elk geval vermoedt Nico een wraakactie omdat één van de daders zijn broer nog een fikse som geld moest van de rechter. Of hoe het in een dorp ook best leutig kan zijn, als je maar de juiste ‘vrienden’ hebt! Wij hebben in elk geval weer inspiratie zat voor de volgende vrijgezellen! (KS)

Bron: Het Nieuwsblad

Reacties

wpDiscuz