Wetenschappers komen met flinke waarschuwing: “Veel mannen en vrouwen zullen verslaafd geraken aan robotseks”

“Nee schat, vandaag niet want ik heb meer zin in seks met de robot.”

Seks met robots zal in de komende jaren zeer populair worden volgens wetenschappers. Een pop die tijdens de seks ook dingen doet doet zoals een echte mens lijkt verre toekomstmuziek, maar is dichterbij dan we zouden denken. Enkele wetenschappers maken zich ondertussen ernstige zorgen over welke impact robotseks gaat hebben op ons leven.

Obsessief seks met robots

Joel Snell die werkt bij het prestigieuze ‘Kirkwoord College’ vertelde het volgende: “Ik maak me ernstige zorgen dat mensen geobsedeerd zullen worden door deze robots. Deze seksbots zullen altijd beschikbaar zijn en nooit nee zeggen wanneer je zin hebt. Je verslaving kan dus steeds gevoed worden. Er zullen dus ongetwijfeld heel wat mensen zijn die obsessief zullen bezig zijn met het betrouwbare robot die steeds in al hun noden voorziet. Ze zullen hun hele leven omgooien voor hun verslaving.”

De kans dat gebruikers seks met deze robots zullen verkiezen boven echt een keer van bil gaan, is reëel. Deze cyborgs zullen immers alles met veel plezier en zonder gemopper doen. De dag dat we zeggen: “Nee schat, vandaag niet want ik heb meer zin in seks met de robot”, komt dus heel dichtbij.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Hard Truth

De mannen van tegenwoordig zijn meer geinteresseerd in een robothandje dat alles naar rechts swipet en als een malle instagramfoto’s liket.

wpDiscuz