Winkeldief wordt opgepakt door politie, spuugt in hun gezichten en roept dan: ‘Ik heb corona’

Een stevige straf

Gisteren brachten we al een video van een dame die gearresteerd werd en als wraak meermaals in de een agent zijn gezicht spuugde. Zij is jammer genoeg niet het enige geval die zulke laffe acties gebruikt om mensen bang te maken.

Winkeldief neemt wraak met spugen

Een 35-jarige man werd opgepakt nadat enkele werknemers uit een winkel hem hadden betrapt op het stelen van verschillende producten. Toen de man werd geconfronteerd met zijn diefstal werd hij agressief tegenover het personeel en weigerde hij om zijn zakken leeg te maken. Ze hadden dan ook geen andere keuze dan de politie ter plaatse te laten komen.

Toen de agenten aanwezig waren, hebben zij onmiddellijk gearresteerd, maar de dief deed ontzettend moeilijk. Zo stampte hij naar de politie en spuugde ook in zijn gezicht. Hierna zong hij nog de hele tijd heel vrolijk ‘ik heb corona’.

De politie had uit angst voor een besmetting geen andere keuze dan een zak over deze gek zijn hoofd te trekken.

Flinke straf

Dit voorval is enkele dagen geleden gebeurd, maar de bodycam-beelden komen dus nu pas naar buiten. Hij kent ondertussen ook al zijn straf, zo vliegt hij maar liefst voor vier maanden achter de tralies. In Groot-Brittanië wordt dus duidelijk niet gelachen met zulke overtreders.

Reacties

wpDiscuz