WTF: Man doet huwelijksaanzoek onder water en… verdrinkt!

Tragisch

Een droomvakantie voor een koppel uit Louisiana, VS, op het eiland Pemba eindigde in mineur wanneer de man een (origineel) huwelijksaanzoek onder water deed. Steven en Kenesha verbleven er in een houten hut die zich gedeeltelijk onder het waterniveau bevindt waardoor ze konden genieten van een zicht onder de Indische Oceaan. Het was de perfecte plaats voor een origineel huwelijksaanzoek. Hij toonde een briefje waarop stond dat hij zijn vriendin ten huwelijk vroeg. Nadien haalt Steven een doosje met een ring boven. Daarna zou het fout gelopen zijn. Het is nog niet duidelijk hoe het tragische incident precies kon gebeuren. De beelden werden door zijn vriendin gedeeld op Facebook.

 

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Emma

Hallo heren, ik ben geïnteresseerd in geheime ontmoetingen met een man. Ik ben 23 jaar oud, recent na scheiding, en ik wil niet altijd een man. Ik nodig u uit om contact met mij op te nemen via deze portal:
http://www.lady4.fun

Baxe Lofah

Ik verdien gemakkelijk blijvend $ 15k tot $ 20k door gewoon thuis te werken. Weer meerdere maanden heb ik $ 45890 verdiend met deze beweging. geweldig en soepel om te werken en standaard betalen is verbijsterend. ik heb elke laatste van jullie voorgesteld om direct aan deze vooruitgang deel te nemen als lage bescherming en krijg dan een fulltime salaris door na deze associatie te nemen.

http://Webpay9.com/

wpDiscuz