WTF: meisje wordt door haar vrienden van 18 meter hoge brug geduwd ‘om te lachen’

Flink gestoord

Jordan Holgerson mag van behoorlijk wat geluk spreken. Zij ging met enkele vrienden naar een brug in Washington die over een rivier staat. De plek staat gekend voor enkele lefgozers om hier af te springen.

Dat je serieus wat ballen moet hebben voor deze sprong is een understatement. De brug is namelijk maar liefst 18 meter hoog. Toen ze echter wou springen, kreeg Jordan behoorlijk wat angst en wou ze terug gaan. Dat was echter niet naar de zin van enkele vrienden die haar gewoon in het water duwden met behoorlijk drastische gevolgen. Zo had ze een klaplong, vijf gebroken ribben en heel wat schaafwonden. Ze kwam dus eigenlijk nog redelijk goed weg. Dit had nog veel erger kunnen aflopen. Van je vrienden moet je het dus hebben.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Moeilijk hoor...

Zeg mannen van Clint, ’t wordt erg hoor…
“Dat was echter niet naar de zin van enkele vrienden die haar gewoon in het water duwde met behoorlijk drastische gevolgen.” Enkele van haar vrienden die haar gewoon in het water duwde?!! “Enkele” is meervoud hè, dus “duwden” mag gerust met een “n” achteraan geschreven worden hoor…

wpDiscuz