Ziekelijk: “Ik heb ervan genoten toen mijn vriend mijn dochter verkrachtte en vermoordde”

Hoe moet je zulke walgelijke mensen eigenlijk straffen?

Dat er zieke mensen op deze planeet bestaan, weten we al langer dan vandaag. De 35-jarige Michelle Martens uit het Amerikaanse Albuquerque is één van deze zeer zieke geesten. Vorig jaar werd haar dochter Victoria op 10-jarige leeftijd op gruwelijke wijze vermoord. Toen de politie het lichaam van het slachtoffer aantroffen was dit vol afschuw. Haar lichaam was namelijk in meerdere stukken gesneden en verborgen op verschillende plekken in de badkamer en keuken.

Na een zeer lang verhoor vertelde de walgelijke Michelle aan de politie hoe haar dochter aan haar einde was gekomen. Haar 32-jarige vriend en zijn nicht hadden haar verkracht en vermoord, de dag na haar tiende verjaardag. Ze werd seksueel misbruikt en tegelijkertijd gewurgd. Moeder Michelle keek de hele tijd toe en deed niets. Ook niet toen Victoria al huilend om hulp smeekte. Integendeel zelfs, de Amerikaanse ‘moeder’ vertelde dat ze zelfs intens genoot van de verkrachting, marteling en het wurgen.

Meermaals laten verkrachten

Achteraf kwamen er nog meer ziekelijke zaken aan het licht. De kleine Victoria was blijkbaar al meermaals seksueel misbruikt. Michelle Martens had haar zelfs online aangeboden in een netwerk van pedofielen. Zes maanden voor haar dood zou ze ook nog door minstens twee verschillende mannen verkracht zijn geweest. Ook dit gebeurde weer toen Michelle rustig aan het toekijken was.

Pas in oktober verschijnen de drie voor de rechter. Het is dus nog een aanzienlijke tijd wachten voor we hun straf kennen. (MG)

Reacties

wpDiscuz