Zo straft deze soldaat zijn zoon die pestkop blijkt te zijn (foto)

Wanneer ouders ontdekken dat zoon of dochter een pestkop blijkt te zijn, zouden vele de daden van hun kind verdedigen of weglachen. Maar niet deze drill-instructeur, hij kon er allesbehalve mee lachen. Timothy Robenhorst uit Wisconcin, was geshockeerd toen hij hoorde dat zijn zoon Kayden een klasgenoot mishandeld had. Hij reageerde dan ook gepast. Tot nader order, […]

Wanneer ouders ontdekken dat zoon of dochter een pestkop blijkt te zijn, zouden vele de daden van hun kind verdedigen of weglachen. Maar niet deze drill-instructeur, hij kon er allesbehalve mee lachen.

Timothy Robenhorst uit Wisconcin, was geshockeerd toen hij hoorde dat zijn zoon Kayden een klasgenoot mishandeld had. Hij reageerde dan ook gepast. Tot nader order, moet het pestkopje elke dag opstaan om 04.30u, beginnen met 50 keer op zijn vuisten opdrukken om nadien in de vriezende kou te gaan lopen. Na zijn intensieve work-out, moet hij dan ook nogeens tuinieren bij een deel huizen in de buurt.

Als dat nog niet genoeg was, dwong Robenhorst hem te poseren langs een plakkaat met daarop zijn straf in het breed uitgelegd. De foto zelf is sinds vrijdag al meer dan 1000 gedeeld. ‘Ik leer mijn kinderen niet om gevechten te starten, maar pas als iemand ze aanraakt moeten ze zich verdedigen.’, aldus Robenhorst. Kunnen we deze gast niet laten overvliegen naar enkele probleemwijken bij ons, want toch iemand die het begrip nultolerantie volledig verstaat? (GBL)

Reacties

wpDiscuz