Zo ziet de R8 van Benjamin er nu uit (video)

Ook al is het in feite niet meer Benjamins Audi: de wagen werd in beslag genomen en de kans dat hij die nog gaat terugkrijgen is klein. En als hij zijn bolide terugkrijgt, dan is er tamelijk wat werk aan. Ook besliste de rechtbank van Dendermonde dat de 21-jarige, dronken wegpiraat nog eventjes in de […]

Ook al is het in feite niet meer Benjamins Audi: de wagen werd in beslag genomen en de kans dat hij die nog gaat terugkrijgen is klein.
En als hij zijn bolide terugkrijgt, dan is er tamelijk wat werk aan.

Ook besliste de rechtbank van Dendermonde dat de 21-jarige, dronken wegpiraat nog eventjes in de cel mag blijven. De rechter tilde vooral zwaar aan het feit dat Benjamin met zijn dronken hoofd een andere auto van de baan reed, vervolgens op de vlucht sloeg en de politie op het verkeerde been trachtte te zetten met een verzonnen verhaal. Het aangereden slachtoffer is inmiddels buiten levensgevaar, maar zal toch nog een tijdje in het ziekenhuid moeten blijven.

Opmerkelijk is ook dat zelfs de advocaat van de twintiger van mening is dat een Audi R8 eigenlijk geen speelgoed is voor jonge gastjes. (SL)


Reacties

wpDiscuz