Agressieve vader intimideert TEC-chauffeur en passagiers (video) News
Agressieve vader intimideert TEC-chauffeur en passagiers (video)
News

Agressieve vader intimideert TEC-chauffeur en passagiers (video)

Dagelijkse kost voor onze buschauffeurs of een klein toevallig akkefietje? Beslist u zelf maar.

Onderstaand filmpje dateert van gisterenmiddag aan de halte van de Scheepslift van Strépy-Thieu in Henegouwen en toont aan hoe een vader van drie in hevige discussie gaat met de Waalse TEC-chauffeur. Volgens een getuige op de bus, weigerde de buschauffeur de vader van allochtone afkomst en zijn kinderen te vervoeren wegens problemen met een verlopen abonnement. Dit viel niet in goede aarde bij de vader die verbaal steeds agressiever werd.

Uiteindelijk werd het ook teveel voor sommige passagiers die van mening waren dat deze discussie niet in het bijzijn van de kinderen moest gevoerd worden. Hierop keerde de boze man zich ook tot enkele passagiers en maande hij hun aan om hun 'bakkes' te houden. Een passagier besloot de politie te bellen. Alle passagiers moesten daarna overstappen in een andere bus, terwijl de chauffeur en angry dad voor verhoor achterbleven. (GBL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties