Antwerpse schietgevaarlijke gek is op de vlucht geslagen voor 't gerecht News
Antwerpse schietgevaarlijke gek is op de vlucht geslagen voor 't gerecht
News

Antwerpse schietgevaarlijke gek is op de vlucht geslagen voor 't gerecht

Thans zit Anass El Azouzi onder het zonnetje bij het zwembad, waar de flikken hem niks kunnen maken...

Anass El Azouzi is 'gene gewone', maar het zit dan ook zo'n beetje in de familie. Zo zat zijn oudere broer Mohammed in de homejackingbusiness. Hij is ook de beruchte crimineel die begin jaren 2000 een homejacking deed bij Frank Verstraeten en diens toenmalig lief Brigitta Callens. Nu zit Mohammed in de gevangenis, van waaruit hij zijn zaakjes gewoon verder runt.

De jongere Anass, die is dan weer werkzaam in de drugsindustrie. Da's een sector waar, vooral in Borgerhout, nogal veel concurrentie in is en die concurrentie is bikkelhard. Anass deinst er dan ook niet voor terug om zijn concurrentie uit te schakelen met keiharde middelen: zo schoot hij op de Turnhoutsebaan een gaatje in de knie van ene 'zotte Hakim' en joeg hij in de Guldensporenstraat een andere tegenstrever een kogel in de borst.

Deze week moest hij hiervoor voor de rechtbank verschijnen, maar Anass stuurde zijn kat. Dinsdag werd hij veroordeeld tot twintig jaar cel, voor poging tot moord.

Anass had echter niet veel zin om zijn broer te vergezellen, daar in de Antwerpse Begijnenstraat, en boekte snel een vlucht richting Marokko, waar hij zich nu rot amuseert in Tanger én daar mee stoeft op zijn Instagram. Omdat Anass de dubbele nationaliteit heeft en Marokko geen onderdanen uitlevert, zit hij daar zo veilig als wat.

Volgens de Nederlandse journalist Wouter Laumans is Tanger een paradijs voor 'Antwerpse' criminelen: zij rijden er rond met de meest chique auto's en liggen ze aan het zwembad met de knapste meiden.

Anass staat internationaal geseind en het gerecht rekent erop dat de crimineel vroeg of laat weer ergens in Europa opduikt, zodat hij in de boeien kan geslagen worden. (SL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties