'Bedrogen' Kylie Jenner laat haar vriendje schaduwen News
'Bedrogen' Kylie Jenner laat haar vriendje schaduwen
News

'Bedrogen' Kylie Jenner laat haar vriendje schaduwen

Stiekem verdenkt ze Tyga er namelijk van op een ander te gaan.

In de VS staat vogelen met een minderjarige gelijk aan 'verkrachting' en hoewel Tyga de liefdesgrot van de zeventienjarige Kylie Jenner bezingt, ontkent hij haar intieme zones ook maar met één vinger aangeraakt te hebben.

Wat er van aan is weten natuurlijk alleen die twee, maar wat al wel langer geweten is, is dat rapper Tyga een gezond libido heeft. Vorige week werd hij met een begeerlijke blondine in een limousine gespot en hoewel Tyga liet weten dat het allemaal zakelijk was, beweerden kwatongen wat anders. Kylie's vriendinnen proberen het Kardashian-halfzusje te overtuigen dat Tyga echt niet de geschikte lover is voor haar.

Een 'goede vriend van de famie verklapte nu dat Kylie, om de waarheid te achterhalen, haar vriendje laat schaduwen: “Ze wil nu voor zichzelf de waarheid achterhalen en accepteert het aanbod van mama Kris om hem te laten schaduwen. Ze wil weten waar hij naartoe gaat, met wie hij omgaat en voor hoelang als hij niet met haar is.”

Diep in haar peperkoeken hartje vreest Kylie dat die kwatongen gelijk gaan hebben: “Ze maakt zich hele grote zorgen over wat ze te weten zal komen.”

In de wetenschap dat Tyga kan lezen, is-ie nu een gewaarschuwd man natuurlijk. En aangezien een gewaarschuwd man voor twee telt, zal hij allicht twee keer rond zich heen kijken vooraleer hij nog eens een ander binnendoet natuurlijk. (SL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties