Brokkenmalloot boent de vangrail met zijn snelle Golf (video) Wheels
Brokkenmalloot boent de vangrail met zijn snelle Golf (video)
Wheels

Brokkenmalloot boent de vangrail met zijn snelle Golf (video)

Afgelopen weekend was het fantastisch weer en tel daar nog het groot verlof bij dat voor de deur staat: het was lekker druk tijdens de 'Touristenfahrten' op de Duitse Nürburgring. Crashes konden dan ook niet uitblijven, dat was duidelijk.

De meest jammerlijke crash afgelopen zondag was misschien nog wel onderstaande. Een jongeman wil met zijn Volkswagen Golf R32 een driftje doen, maar raakt de geribbelde rand van de weg, krijgt daardoor plots 'teveel grip' en een koprol is het gevolg.

De VW Golf R32 was in 2002 de overtreffende trap van de GTI: hij kreeg in 3,2 liter grote V6 in het vooronder, goed voor 241pk. Om al dat geweld deftig op de baan te houden, kreeg de R32 vierwielaandrijving.

Een originele R32 IV is best een zeldzame verschijning en nu rijdt er alweer een exemplaar minder op deze aardbol rond. Gelukkig kwam de bestuurder zelf er met de schrik en enkele blauwe plekken van af. (SL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties