Confederatietaart taboe voor Walmart, maar IS-taart blijkbaar niet (video) News
Confederatietaart taboe voor Walmart, maar IS-taart blijkbaar niet (video)
News

Confederatietaart taboe voor Walmart, maar IS-taart blijkbaar niet (video)

Bij het gespreksonderwerp IS weet je dat er altijd koppen gaan rollen en nu wellicht ook bij Walmart.

Nadat de dader van de aanslag op de kerk in Charleston op internet diverse foto's geplaatst had waarop hij met de confederatievlag poseert, weigeren nog veel winkels iets te maken te hebben met deze vlag. Voor veel Afro-Amerikanen is het nog steeds een symbool van slavernij en onderdrukking. Ondanks dit protest wou plaatselijke redneck Chuck Nethammer een lekkere taart bestellen bij Walmart met daarop de Confederatie vlag en de woorden "Heritage not hate" (erfgoed, geen haat).

Hierop kreeg hij een dikke njet van Walmart. Maar daar liet onze Chucky het niet bij en hij bestelde als grap een taart met de IS-vlag, en tot zijn grote verbazing werd deze braafjes gemaakt. Nethammer was woest, en zette Walmart online op hun plaats. "IS vermoordt onze mannen en jongens in het buitenland, en onthoofdt christenen", duidt hij de gruwelen van IS. "Iedereen kan een IS-gevechts-taart kopen, maar geen Confederatie speelgoed zoals een Dukes of Hazzards-autootje.".
Onlangs kwam ook Amazon in opspraak omdat de online winkel ook sinds kort weigert confederatievlaggen te verkopen, maar nog wel doodleuk nazi-vlaggen te koop aanbiedt. (GBL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties