Deze knappe Vlaamse babe doet de temperatuur gevoelig stijgen (video) News
Deze knappe Vlaamse babe doet de temperatuur gevoelig stijgen (video)
News

Deze knappe Vlaamse babe doet de temperatuur gevoelig stijgen (video)

Alsof het buiten al niet heet genoeg is, smijten de mannen van P-magazine Larissa de Castro in onze brievenbus.

Sommigen kennen Larissa misschien nog als tweede eredame van Miss België editie 2011 en voormalige Miss Oost-Vlaanderen. Of wie echt opgelet heeft, kent haar als het lief van wielrenner Guillaume Van Keirsbulck.

In haar beginjaren was Larissa behoorlijk verlegen. Maar haar droom was altijd om fotomodel te worden. Die heeft ze nu toch al enige tijd met verve vervuld. En hoewel het niet haar eerste keer is dat ze in een Vlaams magazine staat, hebben we er helemaal niets op tegen haar nog eens te zien te krijgen. In tegendeel!

Wat dan misschien wel weer een afknapper kan zijn is deze uitspraak: "Justin Bieber kan me krijgen. (lacht) Enfin, Bieber-types met een babyface. De echte is me iets te arrogant." Gelukkig heeft ze zich dus op het einde van haar uitspraak herpakt. Niet dat we ze daarom minder graag de revue zien passeren, kijk zelf maar naar onderstaande video of in de P-magazine van deze week! (RVH)

Foto: Daniel Dedave

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties