Gaan Dimitri Bontinck en Kirsten Janssens weldra samen optreden? News
Gaan Dimitri Bontinck en Kirsten Janssens weldra samen optreden?
News

Gaan Dimitri Bontinck en Kirsten Janssens weldra samen optreden?

Het zou nogal een komische show worden waarschijnlijk! Eén met teruggekeerde Syriëstrijders die rond een paal dansen en seksspeeltjes testen of zo.

Maar zover is het nog niet natuurlijk. Onlangs kwamen we al te weten dat Dimitri Bontinck een manager onder de arm genomen had omdat hij een zangcarrière ambieerde. Zijn manager is daar redelijk positief over, zo laat die vandaag in DA weten: “We hebben nu samengezeten en zullen nu één en ander in mekaar steken. Je kan lacherig doen over Dimitri, maar wat kan je er op tegen hebben dat hij zou optreden met een karaoke-act?”

Tot zover Dimitri, over naar Kirsten nu. Wel, zij zit sinds kort bij hetzelfde artiestenbureau. “We vinden haar een boeiende persoonlijkheid, met een flinke dosis rock 'n' roll”, aldus de manager. “En ze blijkt graag gezien te zijn. Ze heeft maandelijks zo'n vijf 'actes de présance' en ze krijgt daar telkens 795 euro voor. Een mooie bijverdienste, nietwaar?”

Mocht de carrière bij het bureau niet echt van grond komen bij Dimitri, dan kan men nog steeds een show voor hem samen met Kirsten in mekaar knutselen, toch? (SL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties