Herkent u deze Waalse horecacriminelen? (video) News
Herkent u deze Waalse horecacriminelen? (video)
News

Herkent u deze Waalse horecacriminelen? (video)

Zij komen namelijk in ons Vlaanderenland wel eens vreten maar vergeten dan nadien de rekening te betalen. Een gedupeerde restaurantuitbater zou héél graag nog eens kennis met ze maken...

Bovenstaande beelden dateren van 21 juni. Vier heerschappen gingen gezellig tafelen in het Retro Eetkaffee in Avelgem. Bij wijze van afsluitertje bestelden de vier, die volgens de uitbater 'wel Franstalig, maar niet afkomstig uit Frankrijk' waren, allen nog een Irish coffee. Onderwijl ging het kwartet een sigaretje roken op het terras, waarna de leukerds de benen namen en de rekening van 170 euro onbetaald lieten.

Uitbater Peter haalde de politie erbij, maar die konden met de beelden niet veel aanvangen. Nu plaatste hij de beelden op zijn Facebook, in de hoop dat iemand de sujetten herkent en zij alsnog vriendelijk doch dringend kunnen uitgenodigd worden hun rekening te voldoen.

Rest nog de vraag van vandaag: herkent u de vier 'vernietvreters' in het filmpje? Neem in dat geval contact op met de politie, ofwel ineens met het Retro Eetkaffee in Avelgem. Naar verluidt zouden de heerschappen overigens wel meer uitgaan in en rond Avelgem. (SL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties