Joke van de Velde op date met jonge kerel: "Je bezorgde me de tijd van mijn leven" News
Joke van de Velde op date met jonge kerel: "Je bezorgde me de tijd van mijn leven"
News

Joke van de Velde op date met jonge kerel: "Je bezorgde me de tijd van mijn leven"

Simon Claes is de gelukkigste jongen ter wereld. Logisch, want de 18-jarige rakker trok gisteren naar het galabal met niemand minder dan Joke van de Velde aan zijn arm. We vroegen even aan Joke hoe de avond is verlopen...

Tot vorige week had de 18-jarige Simon nog steeds geen date voor het galabal. Hij besloot om over te gaan op plan J: niemand minder dan Joke van de Velde meevragen via een filmpje op Youtube . Tot zijn verbazing ging de sympathieke blondine op zijn voorstel in en gisterenavond was ‘the big night’ voor de afgestudeerde middelbare schoolstudent. “Ik pikte hem op met de auto en dan reden we naar het feestzaaltje in Diest, waar heel wat mensen kiekjes namen. Simon straalde echt, en zijn vrienden bleven maar zeggen hoe cool ze het vonden dat hij een oudere, bekende dame had meegenomen”, vertelt van de Velde aan Clint.be.

Simon had zelfs een corsage – zo’n polsbandje met bloemetjes naar het Amerikaanse voorbeeld – gemaakt voor de 17 jaar oudere Ex-Miss België. “Dat was zo mooi. Een echte charmeur was het!”, klinkt het. De overgelukkige student had op school ook een cursus dansen gevolgd en liet Joke salsagewijs alle hoeken van de feestzaal zien. Op het einde van de avond kreeg de jonge kerel nog een stevige kus en wuifde hij van de Velde uit onder “We moeten nog eens iets gaan drinken”-gefluister.

De sympathieke Gentse kijkt terug op een zeer geslaagde avond. “Weet je, ik heb zo’n galabal zelf nooit meegemaakt omdat ik destijds herexamens had en dus is het super leuk dat ik het op latere leeftijd tóch nog kan beleven. Het was heel mooi om die 18-jarige jongens en meisjes bezig te zien. Zo onschuldig en puur, klaar om de wijde wereld in te trekken. Ja, ik ben écht blij dat ik het gedaan heb”, aldus de knappe P-babe.

En Simon, die kon zijn geluk niet op. Als extra bedankje stuurde hij haar achteraf nog een sms’je. “Honnepon, mercikes, you gave me the time of my life”, klonk het. Niemand die daar aan twijfelt! (KDN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties