Kindermeid sleept maker 'The Simpsons' voor de rechtbank: "Hij behandelde ons als beesten" News
Kindermeid sleept maker 'The Simpsons' voor de rechtbank: "Hij behandelde ons als beesten"
News

Kindermeid sleept maker 'The Simpsons' voor de rechtbank: "Hij behandelde ons als beesten"

Ay Caramba! Matt Groening, ons allen bekend als de maker van 'The Simpsons' (en Futurama), heeft het mogelijks aan zijn rekker. De ex-nanny ten huize Groening, Tania Cardona, zou volgens TMZ een rechtsgeding gestart zijn tegen de 'maker van Springfield'.

Reden voor die rechtzaak? Discriminatie en onmenselijke werkomstandigheden. Zo zouden Matt en zijn vrouw de werknemers behandelen als beesten. En naast hard labeur kreeg de dame ook behoorlijk wat verwijten aangaande haar afkomst (Hispanic) te verduren.

Ook zouden volgens de vrouw alle werknemers van diezelfde afkomst hun maaltijd moeten opeten in een berging, aan een kleine tafel, naast een vuilbak. Nu, eten naast een vuilbak is vooral handig bij het opruimen, maar bon. Verder zou Matt ook het gebrekkig Engels van zijn zoon wijten aan de invloeden van de kindermeid.

De dame in kwestie beweert valselijk ontslagen te zijn en gaat nu achter Matts miljoenen. Voor geleden schade uiteraard. Matt zelf liet bij monden van zijn advocaat een 'geen commentaar' optekenen. En dat om de simpele reden dat ze zelf nog niets gehoord hebben van de klacht. Ook durven we te betwijfelen of de aantijgingen omtrent Hispanic-haat gegrond zijn, aangezien Matts vrouw, Agustina Maria Picasso Achaval, dezelfde roots bezit. Doh! (RVH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties