Nu heeft Blac Chyna een nieuwe vriend, mag ze er niet mee van bil (video) News
Nu heeft Blac Chyna een nieuwe vriend, mag ze er niet mee van bil (video)
News

Nu heeft Blac Chyna een nieuwe vriend, mag ze er niet mee van bil (video)

Celebrity Blac Chyna is een jongedame met een gezond libido en haar vrijgezellenbestaan na Tyga was niet zo leuk. Maar nu heeft ze eindelijk een nieuwe vriend, en mag ze er niet mee vrijen!

Model Blac Chyna was jarenlang gelukkig met rapper Tyga. Tot die laatste per se een jonger lief wilde en zich in de armen van de zeventienjarige Kylie Jenner stortte.

Ook Blac Chyna heeft nu een nieuwe vriend: de bokser J'Leon Love. J'Leon had een gevecht gewonnen en bij TMZ, waar men er eveneens van op de hoogte is dat Blac Chyna best een hitsig pateeke is, vroeg men zich af of die overwinning gevierd zou worden met een spetterend vuurwerk.

Het model antwoordde echter dat ze noodgedwongen 'nog aan het wachten' was. J'Leon Love is namelijk een moslim en moslims, die mogen gedurende de ramadan niet van bil. Chyna zal dus nog tot 17 juli moeten wachten. Of een ander vriendje zoeken... (SL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties