Paris Hilton heeft ons stevig beetgenomen met dit grapje (video) News
Paris Hilton heeft ons stevig beetgenomen met dit grapje (video)
News

Paris Hilton heeft ons stevig beetgenomen met dit grapje (video)

Echt waar: wij maar denken dat enkele Egyptische grapjurken de blonde bimbo eens goed liggen hadden, maar nu blijkt dat diezelfde bimbo óns stevig bij het ventieltje heeft!

U heeft het eerder deze week allicht wel zien verschijnen. Paris Hilton die in Dubai een privé-vliegtuig instapt voor een kleine rondvlucht. Eens in de lucht blijkt er met dat vliegtuig iets grondig mis te zijn en gaat het crashen. Paris Hilton in alle staten natuurlijk, maar dan wordt het vliegtuig weer aan de grond gezet en bleek het een grapje van een Egyptische televisiezender te zijn.

Later verscheen het nieuws dat Paris Hilton zinnens was klacht in te dienen tegen de tv-zender en dat ze een emotionele schadevergoeding zou eisen: sinds de grap zou ze namelijk niet meer met het vliegtuig durven meevliegen.

Maar wat blijkt nu uit een document dat TMZ in handen kreeg? Dat Paris héél goed wist wat er ging gebeuren. Volgens de site zou het volgende in het document vermeld staan:

“Wij doen precies alsof er wat misgaat met het vliegtuig en zullen vragen aan de passagiers om uit het vliegtuig te springen. De passagiers zijn echter getrainde skydivers.” Vervolgens werd Paris gevraagd te doen alsof ze doodsangsten uitstaat en in het filmpje te zien, slaagde ze daar aardig in.

Nog een pittig detail: Paris Hilton zou volgens TMZ één miljoen dollar gekregen hebben voor deze stunt. (SL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties