Schokkend: IS-snotneuzen executeren gevangenen op oud-Romeinse wijze (video) News
Schokkend: IS-snotneuzen executeren gevangenen op oud-Romeinse wijze (video)
News

Schokkend: IS-snotneuzen executeren gevangenen op oud-Romeinse wijze (video)

Dames en vooral heren van de Islamitische Staat die de middeleeuwse gruwelijkheden hoog in het vaandel dragen? Het kan ook nog verder terug in de tijd: deze nog piepjonge beultjes hebben blijkbaar hun inspiratie bij Julius Caesar en Co. gehaald.

Uiteraard moeten de terroristen van de Islamitische Staat wat variatie brengen in hun executiefilmpjes, om te laten gruwelen enerzijds en hun vele fans wereldwijd te entertainen anderzijds.

Deze nieuwste 'Halalwood Production' is er eentje van een kaliber dat we nog niet gezien hadden. Omringd door toeschouwers in wat wel een soort van amfitheater lijkt, knallen shariamakkertjes die zo jong zijn dat ze nog geen haatbaard hebben, gevangen genomen Syrische soldaten naar het hiernamaals. Een beetje brood en spelen dus, zoals dat er in de tijden van de oude Romeinen nog aan toe ging. Alleen moest hier het brood achterwege blijven, vanwege ramadan en nog geen zonsondergang.

Bezin vooraleer u op 'play' drukt, want niet voor gevoelige kijkers: (SL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties