Slongs Dievanongs: “Ik zou niet met Matthias Schoenaerts willen poepen” News
Slongs Dievanongs: “Ik zou niet met Matthias Schoenaerts willen poepen”
News

Slongs Dievanongs: “Ik zou niet met Matthias Schoenaerts willen poepen”

Tegelijk verklapt de Antwerpse rapster wie haar wel in de bedstee kan krijgen. En Slongs houdt blijkbaar van worst én saté!

Slongs was zeventien toen ze haar maagdelijkheid verloor en dat vond ze zo onprettig, dat ze pas drie jaar later opnieuw van bil durfde. In die tijd had ze wel wat onenightstands ook, maar ook dat vond ze eigenlijk maar niks, zo vertelt ze vandaag in Humo: “Ik heb wel onenightstands gehad, maar ik vond dat voos.”

Omdat ze daar toch over begon, wilde het blad graag weten met wie ze een 'intieme ontmoeting voor één keer' toch ziet zitten. Niet met Matthias Schoenaerts, zo blijkt: “Die mag er wel zijn, maar met hem zou ik niet meteen willen poepen. Ik zou eerder een terrasje met hem doen.”

Als ze echt moet kiezen, dan zou ze voor Bill Barberis gaan, de kerel die Toon speelt in 'Thuis'. “Ik ben een klein meisje, ik val op grote jongens. Zijn verhoudingen kloppen, en hij heeft ook nog eens een mooie kaaklijn.”

Al moet het voor Slongs niet per se een man zijn. Zangeres Natalia bijvoorbeeld, die ziet ze ook wel zitten. “Ik denk dat Natalia een tijger is. Echt een bom van een wijf. En Lara Chedraoui van Intergalactic Lovers ook. Zij kan mij krijgen!” (SL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties