Vlaamse reus neemt het op tegen de 'Mountain' van Game of Thrones (video) News
Vlaamse reus neemt het op tegen de 'Mountain' van Game of Thrones (video)
News

Vlaamse reus neemt het op tegen de 'Mountain' van Game of Thrones (video)

Voor wie het nog niet wist: er zit nog een Vlaming in Hollywood die er hard aan de weg timmert. Paul Duke heeft er ondertussen een mooie carrière opgebouwd, maar is nog niet aan het einde van zijn latijn.

Sinds kort maakt hij samen met een goeie vriend video's als 'The Real Viking Brothers'. Daarin leggen de twee reuzen (Duke is twee meter, zijn collega 1.96) uit hoe ze aan hun indrukwekkende fysiek geraakt zijn en om het geheel wat op te vrolijken nodigen ze niemand minder dan Conan Stevens uit. Die naam zegt u misschien weinig, tot we u vermelden dat hij de acteur is die gestalte gaf aan 'The Mountain' in Game of Thrones.

De heren gaan een heuse battle aan om te zien wie het sterkst is. Wie overigens meer wil weten over Paul Duke, haalt best de nieuwe Ché in huis. De Vlaamse reus in Hollywood staat er namelijk in met een openhartig interview waarin hij behoorlijk pittige anekdotes en uitspraken deed. Vergeet de 'Muscles from Brussels, hier zijn de Iron Fists from Ghent'! (KA)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties