Toch nog adembenemende babes op het Autosalon (fotospecial)

11/01/2013 - 09:40

Madam ‘Non’ had dan wel neen gezegd tegen vrouwelijk schoon op het Autosalon, maar vele constructeurs hadden er toch geen oren naar. Tegen 7 euro extra kan je er ‘Dream Cars’ gaan bezichtigen, heerlijke meiden gratis en voor niks.

Vandaag gaat het Autosalon 2013 in Brussel van start. Wie op zoek is naar een nieuwe wagen kan er tot 20 januari nog terecht om al het moois op vier wielen te bezichtigen, uitzonderlijke saloncondities af te dwingen en een deal te sluiten.

Uiteraard kan je er ook gewoon als autoliefhebber gaan kijken. De drie laatste dagen is er echter nog meer te zien: dan staan er in Paleis 11 een vijftigtal echt uitzonderlijke bakken. ‘Dream Cars van de merken Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Cadillac, Exagon, Ferrari, Fisker, Imperia, Jaguar, Lamborghini, Land Rover, Lexus, Lotus, McLaren, Mercedes, Porsche, Rolls Royce en Spyker.

Babes, die zijn er desondanks het gekijf van madam Milquet nog steeds aanwezig en dit vanaf dag één. Oké, niet meer zo bloot dan vorig jaar maar toch nog best het bekijken waard. Zoals je kunt zien hebben ook de dames van Suzuki een nieuwe, iets minder pikante outfit dan vorig jaar gekregen om rukkertjes in hun auto’s te vermijden. (SL)

Facebook comments