Clint test de oplosbare bikini

Wat een internetrel een tijdje geleden: een Duitse fabrikant was op het idee gekomen om een bikini te ontwerpen waarvan de afzonderlijke delen loskwamen in contact met water. Het ding zou helemaal lossen in een zwembad, wat van de bikini - nog volgens de makers - het ideale wapen zou maken om gewezen vriendinnetjes een flinke peer te stoven. Bekijk de video onderaan de pagina!

Bestellen kan hier.


Omdat Clint nu eenmaal streng toekijkt op consumentenzaken en niet graag heeft dat zijn bezoekers een kat in een zak kopen, besloten we de 'oplosbare' bikini voor jullie uit te testen. We deden dat met behulp van 1 zwembad, 3 modellen, 1 onderwater- en 1 bovenwatercamera en een industriële hoeveelheid H2O. Het bijzonder bevredigende resultaat van dat onderzoek is hieronder te bekijken. Vergeet daarna zeker niet verder naar beneden te scrollen voor nog meer bikini-avonturen: de 10 meest verschrikkelijke bikini failures in een horror-fotospecial en een mooi lijstje van 10 internationale celebrity-nimfen die hun zomerse strandlichaam showen!

Fotospecial: 10 CELEBRITY BIKINI FAILURES* Britney Spears houdt van wit gewaagd * Kristin Cavallari geniet van de zon * Jessica Alba heeft het blijkbaar koud * Heather Graham kiest klassieke bolletjes * Kim Kardashian showt haar rondingen * Courteney Cox speelt waterspelletjes * Lindsay Lohan houdt het proper * Victoria Silvstedt: kathedraal in katoen * Nicollette Sheridan probeert alles aan te houden * Jennifer Love Hewitt gaat door het net *Click here to watch the uncensored version (NSFW!)


Reacties

wpDiscuz