Bommelding ten huize Joke Van de Velde

Mannen, het is vijf voor twaalf. Joke’s biologische tikt tegen een tempo van jewelste, dat wil je niet weten.  De ex-Miss België heeft 34 lentes achter haar naam staan en laat dat nu net, als we Primo mogen geloven, een belangrijke leeftijd voor haar zijn. “Ik heb altijd gezegd dat ik vóór mijn 34ste verjaardag […]

Mannen, het is vijf voor twaalf. Joke’s biologische tikt tegen een tempo van jewelste, dat wil je niet weten. 

De ex-Miss België heeft 34 lentes achter haar naam staan en laat dat nu net, als we Primo mogen geloven, een belangrijke leeftijd voor haar zijn. “Ik heb altijd gezegd dat ik vóór mijn 34ste verjaardag kinderen wou. Maar helaas gebeurt niet alles zoals je dat zelf wilt.”

Tijd dus voor plan B! Plan BOM (Bewust Ongehuwde Moeder) als het ware. Met andere woorden, wél kinderen maar geen vent onder haar dak. Klinkt voor veel getrouwde vrouwen nu misschien als de hemel op aarde. En Joke sluit het zeker niet uit. “In onze maatschappij zien de meeste mensen nog steeds dat ideale plaatje van een moeder, een vader en een kind voor zich. Maar ik denk dat het niet altijd zo hoeft te gaan, dat een kind even gelukkig kan zijn als het twee moeders of twee vaders, of alleen een moeder heeft.”

Dus, mannen, wie zich geroepen voelt om deze BOM nog snel te gaan ontmantelen, haast je. Want de tijd tikt… Wil je liever eerst eens kijken wat voor gerief je al dan niet in huis haalt, dan vind je haar fotoshoot uiteraard terug op de website van P-magazine.(RVH)

Foto ©Belga (1999)

Reacties

wpDiscuz