Alweer een Australische bom die je hoofd doet duizelen: de heerlijke Emily Sears (foto’s)

Wat een vrouw

Het blijft allemaal nogal braaf en speels maar ze weet met haar suggestieve foto’s menig mannen hun testosterongehalte danig te hoogte in te jagen…en ja, ook die van ons!

Deze Australische met geweldige ‘curves’ woont ondertussen in L.A. waar ze als model en met een roedel aan volgers (4,8 miljoen!) dagelijks mensen blij maakt om zonder al teveel kleding om het lijf te poseren.

Mannen in sweatpants hebben een streepje voor. Ze wil op eerste zicht snel weten hoeveel vlees ze in de kuip heeft. Als je niet graag een plat handje in het gezicht hebt, moet je melige openingszinnen vermijden…we geven het maar mee. Vandaag draaien we de rollen om en kijken wij hoeveel vlees ZIJ in de kuip heeft…en laat duidelijk zijn dat dit behoorlijk wat is!

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Emmagadi

Begin nu met het verdienen van $ 17k of meer, gewoon door heel eenvoudig en eenvoudig werk vanuit huis te doen. Vorige maand heb ik $ 18642 van deze online baan ontvangen door hem met mijn laptop 2 uur per dag te geven. Iedereen kan nu thuiskomen en echt geld online verdienen door hier de details te volgen ……….

Ook habe ich angefangen ——— >>>>>>> KASSE9.COM

wpDiscuz