Bloedhete babe stuurt naaktfoto’s naar fake account van vriend, hij neemt wraak (foto’s/NSFW)

Een opvallend wraakverhaal om een bedriegster op haar plaats te zetten.

Op Reddit vertelde een jonge kerel over zijn relatie. Hij was al twee jaar samen met zijn huidige vriendin en verdacht haar van bedrog. Hij kon echter niets bewijzen omdat ze alles goed afschermde. Hij besloot op onderzoek te gaan en maakte op verschillende sociale media valse accounts aan.

Bedriegster wil op date met haar eigen vriend

“Toen ik haar voor het eerst zag op Snapchat was het al duidelijk dat ze niet echt liet merken dat ze een serieuze relatie had. Ze stond open voor Snapcash, had een Amazon wenslijst en haar Instagram had een privé chataccount. Ik ben een gesprek met haar gestart via sociale media en we kwamen natuurlijk al snel ontzettend goed overeen met elkaar omdat ik alles over haar wist. Ik besloot toen om een date vast te leggen met mijn alias en haar dan te verrassen met uitgeprinte gesprekken.”

De date ging uiteindelijk helemaal niet door omdat ze al naaktfoto’s naar hem begon te sturen. Hij besloot dan maar om onmiddellijk wraak te nemen. “Toen ze echter naaktfoto’s naar mijn vals account begon te sturen, hield ik het niet meer vol. Ik haat deze trut nu echt. Ik heb al de naaktfoto’s die ze stuurde dan ook doorgestuurd naar haar moeder en broer. Ik heb haar koffers gepakt, deze buiten gezet en de sloten veranderd zodat ze nooit meer binnen kan komen.” Zijn wraak smaakte alvast heel zoet.

Reacties

wpDiscuz