Camilla’s lingerie laat weinig aan de verbeelding over

Die lingerie behoort dan ook tot de klasse ‘erotisch getint’ van Bon Prix.Het leven van de Zweedse Camilla Sjoberg gaat eigenlijk zo’n beetje als dat van een hoofdpersonage uit een stationsroman. Ze groeit in Zweden op tot een mooi meisje en besluit kapster te worden. Dat gaat goed, tot haar 21ste. Ze geeft een klant […]

Die lingerie behoort dan ook tot de klasse ‘erotisch getint’ van Bon Prix.
Het leven van de Zweedse Camilla Sjoberg gaat eigenlijk zo’n beetje als dat van een hoofdpersonage uit een stationsroman. Ze groeit in Zweden op tot een mooi meisje en besluit kapster te worden. Dat gaat goed, tot haar 21ste. Ze geeft een klant een onschuldig knipje in zijn oor maar er komt een hels gezeik van, tot in de rechtbank toe. Camilla heeft zoiets van ‘salut, ik trap het hier af’, pakt haar spullen en trekt naar San Francisco. Daar gaat ze aan de slag als babysit terwijl ze in diverse hotels woont. In één van die hotels loopt ze een talentscout tegen het lijf, die haar vertelt dat hij een beroemd model kan maken van haar.

Ze gelooft de man en vliegt terstond mee naar Milaan. De talentscout hield zijn woord en al snel stond Camilla met haar mooi lijf en leden te pronken op de cover van diverse mannenbladen en pikante kalenders. Af en toe doet ze ook lingerieshoots, zoals hier.

Reacties

wpDiscuz