Carmella Rose, een waanzinnig mooi en pittig muurbloempje

We zijn verliefd

Ze maakte ons al eens zo zot als een mus met uitspraken dat ze na wat bier en shots tequila geen moeite heeft om het door alcohol gewonnen zelfvertrouwen om te zetten in een one night stand. Toch houdt ze het ook daar graag ‘fun & classy. Ze ziet zichzelf dan ook de scène in ‘The Wolf of Wallstreet’ naspelen…ze gaat dan de slaapkamer in om zich om te kleden en komt nadien naakt op ‘high heels’ van 10cm uitdagend de deur uit.

Geen slechte ideeën voor een net twintig jaar geworden hinde, me dunkt. En wat al helemaal geen slechte ideeën zijn, zijn de vele foto’s die ze van zichzelf openbaar maakt de laatste dagen. Aangezien het in Los Angeles deze periode broeiend heet is, maakt dat ze hier ook niet teveel textiel aan haar strakke lijf kan verdragen.

Wij zijn dan net als bijna 1 miljoen volgers op Instagram dan ook dagelijks erg benieuwd welke foto er dagelijks op haar Social Media-kanalen zullen verschijnen. Bij deze, een greep uit het aanbod van de laatste weken…en of het de moeite is! Zeker zien!

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Jacque20

Wanna h 00kup with a H0rny Girls? —>>> http://linkto.eu/U32r4

wpDiscuz