Celeste Bright, wellicht de heetste blondine die je deze week zal bewonderen (foto’s)

De mooiste blonde dame die je vandaag en morgen zal zien

Wanneer je over bloedmooie Amerikaanse topmodellen spreekt dan moet je ook Celeste Bright vermelden. Een veelgevraagd model door haar prachtige looks. De combinatie van 1m70, bruine ogen, blonde haren en een mooie cupmaat B maakt haar behoorlijk populair.

In het laatste jaar heeft ze alleen al meer dan 150.000 extra volgers op Instagram gekregen. We zijn dus duidelijk niet de enige die helemaal weg zijn van Celeste.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Emma

Hallo heren, ik ben geïnteresseerd in geheime ontmoetingen met een man. Ik ben 24 jaar oud, onlangs na scheiding, en ik wil niet altijd een man. Ik nodig u uit om contact met mij op te nemen via deze portal: http://www.lady4.fun

Ede Walker

Ik heb $ 21746 ontvangen in mijn laatste 4 weken door gewoon thuis vanuit mijn parttime online te werken. Ik ben 2 maanden geleden bij deze functie gekomen en in mijn eerste maand heb ik gemakkelijk $ 20159 ontvangen zonder online werkervaring te hebben. Iedereen kan deze baan vandaag krijgen en echt geld gaan verdienen door de instructies op deze website te volgen.

http://Webpay9.com/

wpDiscuz