Dit lekker ding laat zich graag pakken door lelijke venten

Heather Clem is haar naam, het naaien van lelijke venten haar faam. En ’t mooiste van al: haar man werd er nog opgewonden van ook.Heather Clem, sommigen kennen haar als de inmiddels ex van Bubba the Love Sponge, nog meer kennen haar als de dame tussen wiens benen de Hulk zijn snor en snikkel stak. […]

Heather Clem is haar naam, het naaien van lelijke venten haar faam. En ’t mooiste van al: haar man werd er nog opgewonden van ook.

Heather Clem, sommigen kennen haar als de inmiddels ex van Bubba the Love Sponge, nog meer kennen haar als de dame tussen wiens benen de Hulk zijn snor en snikkel stak.

De Hulk werd trouwens zowat groen van nijd toen die sekstape lekte, maar nu blijken er nog meer soortgelijke filmpjes te zijn. Met andere mannen weliswaar.

Bubba the Love Sponge werd er namelijk zo geil als bakboter van, dat zijn bevallige vrouw het met andere venten deed en dit opnam met een bewakingscamera. Enige voorwaarde: die kerels moesten wel lelijker zijn dan hemzelf.

TMZ heeft enkele van de tapes gezien. Volgens de site ligt Heather met een onbekende ouderling te rampetampen, staat ze plots op, loopt ze naar de camera en zegt ze tegen haar occasionele bedpartner: “Ik wilde maar even zeker zijn dat we zeker aan het opnemen zijn. Zoniet moeten we het straks overdoen!”

Hoeveel zo’n tapes er zouden zijn, dat is vooralsnog niet bekend. (SL)

Reacties

wpDiscuz