Dolle dinsdag: BOOBIES SPECIAL 1 (fotogalerij/NSFW)

Vanaf nu wekelijks op dinsdag ook een boobies special

Het meest populaire wekelijkse artikel op Clint is zonder enige twijfel de ‘HOORAY FOR BOOBIES’ op vrijdag. Begrijpelijk want iedereen houdt toch van wat prachtige borsten? Steeds een hele week moeten wachten op een nieuwe special is echter wel lang, dus vanaf nu komen we ook elke dinsdag met een BOOBIES special, enjoy!

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Hard Truth

Wat is ‘t, jongens? Zijn de “schrijf eens 3 regels” stagiairs vertrokken? Krijgen we nu ook minder Pokémon, Kardashian en marginale negers? Eindelijk.

Duupje

Seut!

Hard Truth

Deze ‘mannen’-site is puberaal en kinderachtig. Helemaal niks seutigs aan om kleutermentaliteit aan te klagen. Maar waarom leg ik dit uit aan iemand van Duupje-niveau? Ga jij nog maar wat sportpladijzen.

Naaste

He he, sommige zijn lekker hoor! Ondanks wat -hard trut- ook denkt.

Naaste

Er staat één lettertje te veel in je nick naam . Die h achter de laatste t. Groetjes

Hard Truth

Amai zeg, verkoop deze giller voor grof geld aan Geert Hoste of Tegen De Sterren Op. Fucking loser.

Hard Truth

Het zal mij aan mn reet roesten wat de gemiddelde marginale NVA stemmer over mij denkt. Groetjes aan alle Kevins en andere primaten die zich kaka laten serveren door deze site voor en door debielen en het nog lekker vinden ook.

Darragh

Ik denk niet dat ik je sympathiek zou vinden. Je commentaren zijn hard en controversieel. Ook al ben ik het niet met je eens : voor mij primeert nog steeds de vrijheid van meningsuiting, als het maar op een beleefde manier gebeurt. Bovendien schrijf je nog correct Nederlands, wat ik niet kan zeggen van bepaalde luitjes die op deze webstek hun gif kwijt kunnen. Doe dus maar voort, mij stoort het niet.

Baya de mei

Iets tegen Kevins aarsmongool

Hard Truth

Napalm of strychnine. Maar onder het motto ‘beter een Kevin voorkomen dan genezen’ willen condooms ook wel eens helpen.

Kristof

Weet iemand de naam van foto 7 en 8?

wpDiscuz