Dolle Dinsdag: Voorverkiezing Gouden Pump

Wij schuiven alvast deze 4 dames naar voor!

Wie zal er in januari Bo Hulst en WAG van Nikola Storm opvolgen als de mooiste, knapste, interessantste, heetste, tofste, adembenemendste en meest ravissante jonge hinde aan de zijde van een dartele profvoetballer op onze Belgische Jupiler Pro League-velden. Wij willen de mannen van deze verkiezing, een nevenprojectje tijdens de altijd maar saaier wordende verkiezing, De Gouden Schoen, alvast een handje helpen en onze vier kanshebber naar voren schuiven. Bij dezen…

1 Luna Stevens

De blonde bombshell en ‘Bae’ van Racing Genk-verdediger Sandy Walsh. Tevens, geen onbekende voor Clint daar we al verschillende keren op onze site mocht prijken! Wil je haar beter leren kennen? Lees hier een interview!

2 Avelien Sente

Het ravissante lief van goaltjesdief en Standard-speler Edmilson Junior. Geen alledaagse WAG want deze knapperd ploetert maar al te graag in het zand en de modder met haar crossmotor. Ook zij is vroeger al verschenen op Clint. Een interview dat we op het wereld wijde web terugvonden lees je hier!

3 Larissa De Castro

De knappe brunette van geluksvogel en Zulte Waregem-speler Jens Naessens. Ze mocht al verschillende keren de cover van onze dikste vrienden bij P versieren. Wat snollen op het web, vonden we ook hier een redactionele woordenwisseling terug.

4 Evelien Van Oystaeyen

Voetbalvrouwen staan tegenwoordig geregeld vaker in de spotlights dan hun voetballende rekels en dat lijkt ook zo ten huize Anthony Van Loo. Terwijl zij de spotlights haalt met leuke foto’s op Instagram, moet haar man knokken voor een basisplaats bij KV Kortrijk. Maar wie wil Anthony niet in de ploeg? Alleen zijn vrouw al doet hem een contract bij elke ploeg opleveren.

Zoals het echte verkiezingen beaamt, gaan we vandaag voor een echte voorverkiezing! Wie vinden jullie alvast die knapperd die het gouden schoentje verdient? Stemmen maar! (JA)

customer surveys

Reacties

wpDiscuz