Heerlijke Anne Vyalitsyina gaat uit de kleren (video)

Mariano Vivanco is een regisseur die graag sensuele video’s in elkaar steekt. Voor zijn ‘persoonlijke project’ vroeg hij Anne Vyalitsyina letterlijk ‘de kleren van haar lijf’. In de video zie je haar met enkele acteurs (voor wie het zou interesseren: Steve Gold, Caio Cesar en Matt Waters), de muziek is ‘Monsoon’ van Kash. Anne Vyalitsyina […]

Mariano Vivanco is een regisseur die graag sensuele video’s in elkaar steekt. Voor zijn ‘persoonlijke project’ vroeg hij Anne Vyalitsyina letterlijk ‘de kleren van haar lijf’.
In de video zie je haar met enkele acteurs (voor wie het zou interesseren: Steve Gold, Caio Cesar en Matt Waters), de muziek is ‘Monsoon’ van Kash.

Anne Vyalitsyina is een Russisch model, maar ook bekend van enkele muziekclips: zo zat ze onder meer in “Out is Through” van Alanis Morissette en “Misery” en “Never Gonna Leave This Bed” van Maroon 5. Ze was dan ook bijna twee jaar de vriendin van Adam Levine, zanger van Maroon 5.

Overigens mag je deze Anne niet onderschatten: in 2009 liep ze de marathon van New York nog uit. Ze had zich aangeboden om een atleet met een handicap te begeleiden. Heerlijke meid, deze Anne. (KA)

Reacties

wpDiscuz