Heerlijke Christine Teigen gaat naakt voor GQ (video)

Christine Teigen: hoe meer we van haar te zien krijgen, hoe harder we snakken naar meer! Christine Teigen mag dan wel een Amerikaans model zijn, door haar aderen stroomt geen halve druppel Amerikaans bloed. Haar vader is een Noor die in Amerika ging wonen, haar moeder komt van Thailand. Pas op haar 25ste stapte ze […]

Christine Teigen: hoe meer we van haar te zien krijgen, hoe harder we snakken naar meer!


Christine Teigen mag dan wel een Amerikaans model zijn, door haar aderen stroomt geen halve druppel Amerikaans bloed. Haar vader is een Noor die in Amerika ging wonen, haar moeder komt van Thailand.

Pas op haar 25ste stapte ze in de modellenwereld: in 2010 poseerde ze voor Sports Illustrated maar sindsdien wordt ze geregeld gevraagd voor diverse lingerie- en badmodeshoots. Ook hebben we haar al enkele keren gezien met nog minder: die ene keer dat ze haar slipje vergat aan te trekken en we duidelijk zagen dat ‘Gilette 4 Women’ niks voor haar was en dan die andere keer dat ze een naaktfoto van zichzelf twitterde. In de video onder gaat ze helemaal naakt voor GQ Magazine, al blijft het wel een beetje braafjes maar o zo verleidelijk. (SL)

Reacties

wpDiscuz