HOORAY FOR BOOBIES: VETTIGE VRIJDAG CCCLXXXXXVIII (fotogalerij/NSFW)

HOERA TETTEN

Het is alweer vrijdag. Ongetwijfeld de beste dag van de werkweek. De meesten onder ons werken 2 uurtjes minder en hebben een zalige avond en een heel weekend voor de boeg. Ja, wij zijn fan van vrijdag.

Deze dag is op Clint natuurlijk ook ‘Vettige Vrijdag’. Een dag die garant staat voor wat heerlijke dames met geweldige borsten. De dag waarop iedereen op zijn smartphone of op de PC van het werk enkele minuten naar enkele wonderbaarlijke tieten zit te gapen. Ga dus vandaag ook weer gerust uw gang.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Darragh

Jongens, hier zitten gedateerde en jaren geleden gepubliceerde foto’s bij. Armoe troef, hoor ! En wat doet die anorexia-foto daar tussen ? Is er iémand die dit erotisch vindt ? Waar is de tijd van de Zatte Vrienden ! Die durfden tenminste volledig naakt te tonen. Nu zijn de foto’s bijgesneden tot net boven de schaamhaar-grens. Toen waren het ( meestal ) échte vrouwen van bij ons, nu zitten er opgepompte US-babes tussen, in commerciële poses en met zero naturel. Geft maai pausseke mor on de kat, zouden de Zatte Vrienden zeggen.

wpDiscuz