Instamokke XIX: Sandra Kubicka

We pikken de draad terug op na de vreselijke gebeurtenissen van gisteren. En als er één ding is dat IS ons niet afpakt, is het onze dagelijkse portie babes met vandaag traditiegetrouw op woensdag een Instamokke, Nah!

Als je denkt dat Polen enkel goedkope werkkrachten levert, zit je er dik naast

Met haar groen-blauwe ogen, heerlijk bruine lokken, waanzinnig figuur en leuk snuitje zijn we er helemaal ondersteboven van. En wij niet alleen. Met een goede 165 duizend volgers op Instagram en 7000 op Twitter laat ze er geen twijfel over bestaan dat het zeker de moeite loont haar te volgen.

Bekend geworden met commercials voor Nordstrom en Victoria’s Secret is dit 21-jarig model ondertussen sociale media stevig aan het veroveren. Daar Polen voor deze knapperd ondertussen te klein is geworden, heeft ze haar tenten opgesteld aan de andere kant van de Atlantische Oceaan en zo het koude, grauwe Lodz ingeruild voor de zwoele en warme Oostkust van de Verenigde Staten, Miami om net iets specifieker te zijn. En terecht want zeg nu zelf…staat ze niet beter in bikini dan met een wollen trui en muts? Kijk en geniet van deze mooie meid die leeft onder het motto ‘Beachside! Salty hair & sandy skin anytime, any day!’ (JA)

Bron foto’s: Instagram

Reacties

wpDiscuz