Dit is wellicht de populairste weervrouw op deze planeet, maak kennis met de beha-loze Kate

Het populairste weerbericht ooit

Maak kennis met Kate Lou, een dame waarvan haar video’s altijd immens veel bekeken worden. Ze doet steeds heel ‘gewone’ activiteiten, maar geeft deze een sexy kantje.

Deze keer presenteert ze het weer zonder beha. Haar weerbericht had al heel snel 13 miljoen views en dat zal nog veel meer en zeer snel stijgen.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
ikke

Maak een driegangenmenu zonder bh en ik ben onder de indruk. Als de brexit doorgaat zal ze toch een echte job moeten zoeken hoor.

pipo

ging jij maar eens een echte job zoeken. dan waren we van dat gezever af

ikke

Amai, word ik daar even geowned door een kevin wiens papa bij de polies is. Als jij problemen hebt met mijn kritiek dan weet je amper hoe de wereld draait, laat staan dat je weet welk werk ik uitoefen. Blijf jij maar mooi naar je smartfoontje gapen en gewoon dom slikken. Je hersencellen hebben het begeven, net zoals je hoofdlettering en je interpunctie.

ik word ziek van ikke zijn commentaren

Jongens wat ben jij een zielig ventje, de site is hier voor amusement en niet voor zo’n triestig gevalletjes als jij dat overal commentaar op moet geven omdat hij niets beters te doen heeft en geen enkel hersencel nog overheeft. Maar ja, achter het scherm is het steeds gemakkelijk om een grote bek te hebben! Jij bent een zeer zielig persoontje!

Peter Selis

De correcte spelling is smartphone, kommaneuker. Als je zeikt, doe het dan in pot!
En het is Kevin en politie…

Memyselfandi

En het is in de pot…

ikke

Het klootjesvolk roert zich. Hahaha. Oproepje gedaan via Snapchat?

Darragh

Groot gelijk, laat je niet doen door minkukels die zichzelf met de billen bloot zetten door niet eens te weten dat “polies” en smartfoontje” eenvoudigweg sarcastisch taalgebruik zijn. Krijg ik nu a.u.b. óók slecht geschreven scheldproza over me heen ?

Hard Truth

Ja zeg, ikke… De gasten kunnen zich niet concentreren op die downblouse en uw commentaar daar worden ze impotent van. Gelieve hier dringend mee op te houden, want ge ligt bijna mee aan de oorzaak van een verkrachtingsgolf in het minderjarige beroepsmilieu binnen de marginale driehoek Diest-Aarschot-Tienen. Stop met de mensen te frustreren!

Hard Truth

En in die andere driehoek Aalst -Geraardsbergen – Zottegem komen ze ook al compleet zot. Gun die gasten toch hun amusante uitlaatklep. Het is hier al lang geen mannensite meer, maar eerder een verzamelplaats voor plechtige communicanten die eens lekker willen rebelleren voor ze op leercontract gaan. Get over it.

Johnny

Heeft iemand het recept van appeltaart?

jean

Het regent en het regent niet hier.
Wat doet het dan wel……………..Zeveren.

Naaste

Al valt er slechts één druppel uit de lucht, dan regent het. Zeveren doen baby’s en oude mensen 🙂

wpDiscuz