Kate Upton: het beste wat ons sinds Pamela Anderson is overkomen

Ditmaal poseerde de twintigjarige Amerikaanse voor GQ magazine en… mama mia, donderslag bij heldere hemel! Duizend pateekes nog aan toe!Waarom we Pamela Anderson erbij halen? Welaan dan. Toen we zo van die pas ontluikende tieners waren, kwam de serie Baywatch op tv. Erika Eleniak, die in het begin meespeelde, dat was wel een lekker dier. […]

Ditmaal poseerde de twintigjarige Amerikaanse voor GQ magazine en… mama mia, donderslag bij heldere hemel! Duizend pateekes nog aan toe!

Waarom we Pamela Anderson erbij halen? Welaan dan. Toen we zo van die pas ontluikende tieners waren, kwam de serie Baywatch op tv. Erika Eleniak, die in het begin meespeelde, dat was wel een lekker dier. Maar toch was er iets mis mee. Die wenkbrauwen namelijk: dat waren precies twee harige rupsen die boven haar ogen plakten!

Toen werd Erika vervangen door Pamela Anderson en wat voor lekker ding was dat zeg! Toegegeven, tegenwoordig is dat een al wat opgelapte oldtimer met tamelijk wat kilometers op de teller (dat hebben we duidelijk gezien in haar sekstape) maar toen viel Pamela nog ontegensprekelijk in de categorie ‘verdomd lekkere wijven’.

Wie daar thans eveneens in valt, dat is Kate Upton. Die poseerde voor GQ-magazine. En hoe! Jongens toch, de ‘making of’ video die daar van gemaakt werd, we hebben ons er urenlang mee geamuseerd. Net als met Baywatch vroeger. Kijk die knopjes onder dat natte shirtje!  En voor wie, net als wij, continu de neiging heeft om even op ‘pauze’ te drukken, hebben we het al gemakkelijk gemaakt met screenshots. (SL)

Reacties

wpDiscuz