Ken je deze brok overheerlijke natuur nog? (fotospecial + video)

Het bretellenmeisje, zegt je dat nog iets?Bij die video kregen we als karige info dat we met een Braziliaanse schoonheid te maken hadden. Wat echter zo fout is als beweren dat pakweg Rihanna een Noorse is, ik zeg maar wat. Toen we het bretellenmeisje zagen, moesten en zouden we namelijk weten wie die overheerlijke schoonheid […]

Het bretellenmeisje, zegt je dat nog iets?
Bij die video kregen we als karige info dat we met een Braziliaanse schoonheid te maken hadden. Wat echter zo fout is als beweren dat pakweg Rihanna een Noorse is, ik zeg maar wat.

Toen we het bretellenmeisje zagen, moesten en zouden we namelijk weten wie die overheerlijke schoonheid is. Want geef nu toe: zoiets moois kom je niet iedere dag tegen. Wie zoekt die vindt en al snel hadden we haar ook gevonden.

Alessandra Mariella woont in Seattle, Washington en heeft net zo min te maken met Brazilië dan een ijsbeer met de Sahara. De deerne heeft de Amerikaanse nationaliteit en is het prachtige product van Italiaanse migranten. Ze is twintig en heeft een zoontje van twee, dat naar verluidt een schattig knulletje is.

Nog meer weten? Nu we toch bezig zijn. Ze is 1m65 groot, weegt 46 kilogram, borstomtrek 81 centimeter, middelomtrek 56 centimeter en heupomtrek 81 centimeter. Wil je haar een paar schoenen cadeau doen? Maatje 36 dan. (SL)


Alessandra's Pink Sweater door BootySource

Reacties

wpDiscuz