Kennen jullie haar nog? Hanne Droombeest, euh Troonbeeckx (40) komt nog eens voorbij in sexy foto’s

Ze ziet er nog steeds fantastisch uit

Het is al enkele jaren wat stiller rondom Hanne Troonbeeckx. Vroeger was Hanne een zeer populair gezicht op de zender VT4, maar tegenwoordig houdt ze zich vooral bezig met een bedrijf dat ze zelf heeft opgericht genaamd BUZZOOKA. Ze komt dan wel niet meer op televisie en is ondertussen alweer 40 jaar, maar dat neemt niet weg dat ze er nog steeds fantastisch uitziet.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes

Begin thuis met Google te werken. Het is de meest financieel lonende die ik ooit heb gedaan. Op dinsdag kreeg ik een prachtige BMW nadat ik deze maand $ 36259 had verdiend. Ik ben eigenlijk vijf maanden geleden begonnen en vrijwel meteen bracht ik minstens $ 96 per uur binnen. bezoek deze site hier.

Ook habe ich angefangen ——— >>>>>>> Webpay9.com

inne

veel te mager

Stino

Nope!

Stino

Hoezo, ondertussen alweer 40 jaar?! Voor de hoeveelste keer wordt ze dan 40? Man, man, man…

Zoekheteerstffopanders
(2de verklaring:) Het woord alweer kan op verschillende manieren gebruikt worden: het kan ‘weer, nogmaals, opnieuw’ betekenen (zin 1 en 2), het kan aanduiden dat iets snel gegaan is (zin 3), en het komt voor in de combinatie ook alweer (variant: ook weer), waarmee een onzekerheid wordt uitgedrukt (zin 4). 1) Wij gaan alweer naar Spanje deze zomer. (2) Moest je vandaag alweer nablijven? (3) Het is alweer de tiende keer dat we dit congres organiseren. (4) Hoe zat dat ook alweer? In een enkel geval hoort al duidelijk bij een ander deel van de zin dan weer. (5) Hij… Lees meer »
Den Deze

Haar bedrijf houdt zich bezig met influencer marketing.
Bedankt om bij te dragen aan deze neppe van de pot gerukte maatschappij, Hanne.
40 jaar en nog steeds het domme, wereldvreemde sneeuwvlokje van vroeger.

Straffehendrick

lijkt soms op Josje, en om eerlijk te zijn, great body but the face looks older then 40.

Den Deze

Talk to the hand because the face don’t want to hear it anymore hé Gringo 😀

wpDiscuz