Klikken op eigen risico: Rosie Jones peperheet en poedelnaakt

Clint kan dan ook niet verantwoordelijk gesteld worden voor verbrande netvliezen, vuur vattende beeldschermen en in de fik vliegende laptops. U bent gewaarschuwd.Rosie Jones heeft al heel wat mannen het hoofd op hol gebracht. Toen Sinterklaas haar voor het eerst zag schoor hij zijn baard af, begon jeansbroeken te dragen en stopte ermee over de […]

Clint kan dan ook niet verantwoordelijk gesteld worden voor verbrande netvliezen, vuur vattende beeldschermen en in de fik vliegende laptops. U bent gewaarschuwd.
Rosie Jones heeft al heel wat mannen het hoofd op hol gebracht. Toen Sinterklaas haar voor het eerst zag schoor hij zijn baard af, begon jeansbroeken te dragen en stopte ermee over de daken te lopen. De kerstman viel ter plekke uit zijn slee, Piet Piraat voer zijn Scheve Schuit een klip op en Samson, die scheurde met zijn tandenloze mond zijn nest aan flarden.

De gekste van allemaal was echter Cowboy Henk. Die liet zijn baard groeien, stak hem vervolgens in de fik, vergat ter plekke het alfabet én zijn broek afdoen alvorens naar het toilet te gaan. De stier op pagina 37 verging zowat van de stank, dat kon je aan zijn ogen zien.

Maar nu serieus: zo’n fantastisch mooie meid als Rosie Jones helemaal naakt aanschouwen, een mens zou voor minder compleet gek, helemaal gaga en zo zot als een  mus die achterstevoren vliegt worden. (SL)

Reacties

wpDiscuz