Knappe aandachtshoer met perfecte kont snapt niet hoe fitnessapparaat werkt

Maar we gaan er niet over klagen

Dan ga je naar de fitness en zie je een dame een apparaat compleet verkeerd gebruiken. Je wil eerst diep zuchten en nog iets gaan zeggen, maar dan blijkt dat je haar oefening ook wel kan appreciƫren, ook al is deze volledig fout.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Fitnessfreak

Ik weet niet wat je hiermee wilt zeggen. Maar het is niet per se verkeerd, de oefening die ze doet. Ze gebruikt de machine op een andere manier. En de manier hoe ze haar gluteus maximus traint is effectiever om strakke billen te krijgen dan op de standaard manier door op het toestel te gaan zitten. Zo train ik ook. Degene die zijn mening over deze dame heeft gegeven, de manier hoe ze traint, you are still a rookie or you don’t train at all…….

john

inderdaad is dit toestel eerst gemaakt voor een ander doeleinde.maar deze oefening is zeker niet verkeerd .je kan op de peck deck ook met je gezicht naar leuning zitten om rug te trainen nochtans dat dit toestel is gemaakt voor de borst.Aan het lichaam van de “aandachtshoer” is toch te zie dat ze een pro is en weet waarmee ze bezig is.
Maak eerst jullie huiswerk voor jullie kritiek uiten.

Zin aan meer kijk op http://www.xgeheim.nl

Ali Kebab

De clintredactie zijn een bende aliens die fitnesstoestellen zelf verkeerd gebruiken.

yves

ze mag mijn toestel ook eens gebruiken šŸ™‚

her_husband

het is haar vergeven maar aan haar figuur te zien heeft het toch effect, dus niets verkeerd aan als het eindresultaat maar gehaald werd.

Alexis Anemos

Altijd grappig als dergelijke grieten de fitness binnenhuppelen alsof ze op date gaan.

wpDiscuz