Limburgse Instagram-babe Talisa toont zich nog eens van haar meest sexy kant (foto’s)

We snappen waarom ze zo populair is

De Limburgse Talisa heeft het best goed voor elkaar. De knappe babe heeft niet enkel meer dan 340.000 volgers op Instagram, maar ook nog een populair YouTube-kanaal. Hoe ze zo populair is kunnen worden op Instagram hebben wij het raden naar, maar haar leuke en sexy foto’s zullen er wel iets mee te maken hebben.

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Fan

Geweldig lekker wijf ma ze moet haar mond dicht houden of er iets in steken

Teamster

Tja, wat wil je? Het aantal volgers is nu niet te wijten aan haar IQ

jules

Die is echt oerdom.

Nico

Zeer mooi . Maar waar om moeten alle vrouwen tatoo’s hebben en als het 1 kleintje is ok. Maar dit loopt meestal zo uit de hand dat het een hele kleurboek word . Vind ik spijtig

Ze is wat aan de magere kant en heeft fakeborsten !!!

Jeffrey

Fake

Naseem Zebi

Google betaalt mij $ 23684 in deze maand online werken vanuit huis. Ik ben een full-time student en ik werk in mijn part-time gemakkelijk van huis en ik werk dagelijks 2 tot 3 uur per dag in mijn part-time gemakkelijk. Dit is zeer comfortabel werk dan Fulltime kantoorbaan En nu kan iedereen dit werk doen en meer geld verdienen door deze link en meer informatie over deze pagina te openen.

Also habe ich angefangen ———>>>>>>> KASSE9.COM

Den Deze

Weeral iemand met een dom bakkes en een voornaam die lijkt op een geslachtsziekte die 100.000 volgers moet kopen bij de Braziliaanse clickfarm en in haar blote kont moet rondlopen in de hoop bekend te worden omdat ze eigenlijk niks kan.

wpDiscuz