Mooi blondje Suki Waterhouse is een deugnietje

En durft de handjes wel eens vergeten thuis te laten.

Suki Waterhouse is een 24-jarig Brits model en actrice dat opgegroeid is in Londen.Verschillende keren is ze erin geslaagd de cover van Vogue te halen.

Haar carrière is gestart op haar 16e toen ze in een pub in Londen opgemerkt werd door een talentscout. Dat leidde haar alvast naar een eerste grote campagne, namelijk een lingerieshoot voor Marks and Spencer. Als vast gezicht voor Burberry, Redken en Tommy Hilfiger heeft ze ondertussen haar schaapjes op het droge.

Soms laat ze zich eens stevig gaan. Zo ook een keer toen ze met haar vriendinnen Cara Delevingne en Georgia May na een stevig middagje doorzakken besloten om een show van de Chippendales mee te pikken en ze…euh…niet van de pikken kon afblijven. De mannen die zich letterlijk en figuurlijk in het kruis gepakt voelden, konden dit maar matig appreciëren. Wie haar wel weten te appreciëren zijn de maar liefst bijna één miljoen volgers op Instagram. Bij deze voor velen dan ook een terechte vermelding in onze ‘Babes’-rubriek. Geniet ervan! (JA)

Bron foto’s: Instagram

Reacties

wpDiscuz