Mooie Gigi Hadid maakt ons oververhit

Met 57 kilogram droog aan de haak voor 1m78 lijkt ons dit redelijk beachproof.

Gigi Hadid is een 20-jarig Nederlands-Amerikaans fotomodel en televisiepersoonlijkheid met internationale bekendheid. Ze is de dochter van de Nederlandse Yolanda Foster, voormalig model en ook wel bekend in Nederland door het TV-programma ‘Nederlandse Hollywoodvrouwen’.

Als tweejarig kind verscheen Gigi voor het eerst voor de camera. In 2011 tekende ze voor IMG Models. Ze werd het gezicht van een Guesscampagne in 2012. Later schitterde ze ook op de catwalk voor onder andere Victoria’s Sectret.

Ze heeft het wel voor zangers. Na een relatie met één van de Jonas broeders, had Hadid in 2013 een relatie met de Australische zanger Cody Simpson. Het koppel ging in 2015 na een knipperlichtrelatie definitief uit elkaar. Gigi speelde in twee clips van Simpson, namelijk Surfboard en Flower. Eind 2015 bevestigde Gigi dat ze een relatie heeft met Zayn Malik, ex-lid van One Direction. En aangezien ze graag in de clipjes van haar vriendjes speelt, is ze uiteraard ook in Malik’s nieuwste clip “Pillowtalk” te zien. Enjoy! (JA)

Bron foto’s: Instagram

Reacties

wpDiscuz