Natasha Belle maakt ons tureluurs met haar gestrip

Natasha Belle heeft twee hobby’s die ze het liefst van al gewoon combineert.Haar ene hobby is het spel bierpong. Om bierpong te spelen heb je twee personen/ploegen nodig, iedere ploeg zes bekertjes met daarin bier (of een andere alcoholische drank) en een pingpongballetje. Ieder om beurt probeer je het pingbongballetje in één van de bekers […]

Natasha Belle heeft twee hobby’s die ze het liefst van al gewoon combineert.
Haar ene hobby is het spel bierpong. Om bierpong te spelen heb je twee personen/ploegen nodig, iedere ploeg zes bekertjes met daarin bier (of een andere alcoholische drank) en een pingpongballetje. Ieder om beurt probeer je het pingbongballetje in één van de bekers van de tegenstrever te mikken. Lukt dit, dan drink je het getroffen bekertje leeg. De verliezer is diegene die het eerst met alle bekertjes leeg komt te zitten en moet ‘als straf’ de nog volle bekertjes van de tegenstrever in één teug leegdrinken.

Haar andere hobby is strippen, haar kleren langzaam maar zeker uittrekken om de daarbij aanwezige kerels bloedjegeil te maken. Hier combineert ze die beide hobby’s. (SL)

Reacties

wpDiscuz