Nederlandse ex-tenniser heeft een juweel van een dochter

Wat een dame!

Bij de tennisliefhebbers doet de naam Paul Haarhuis zeker en vast nog wel een belletje rinkelen. Hij was geen hoogvlieger, maar behaalde in het dubbelspel aan de zijde van Jacco Eltingh vele mooie overwinningen. In totaal rijfden ze zes Grand Slam-tornooien binnen en 54 ATP-tornooien. Paul hield er een ferme zakcent van 7 miljoen euro aan over.

Maar wisten jullie dat Paul ook een dochter heeft? En wat voor eentje! Toevallig kwamen we terecht op haar Instagram-pagina en we waren danig onder de indruk. Geniet even mee van de knappe Ella Haarhuis, die (hoe kan het ook anders) haar kost verdient als model.

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes
Emmะฐ25

Hallo heren, ik ben geรฏnteresseerd in geheime ontmoetingen met een man. Ik ben 25 jaar oud, onlangs na scheiding, en ik wil niet altijd een man. Ik nodig u uit om contact met mij op te nemen via deze portal: http://www.lady4.fun

Faizu Mika

Ik heb $ 21746 ontvangen in mijn laatste 4 weken door gewoon thuis vanuit mijn parttime online te werken. Ik ben 2 maanden geleden bij deze functie gekomen en in mijn eerste maand heb ik gemakkelijk $ 20159 ontvangen zonder online werkervaring te hebben. Iedereen kan deze baan vandaag krijgen en echt geld gaan verdienen door de instructies op deze website te volgen.

http://Webpay9.com/

wpDiscuz