Pareltjes uit het oosten: Arlene

Oosterse vrouwen, ze zijn soms een beetje mysterieus. Met hun gitzwarte haren, donkere ogen, verfijnde manieren en elegante bewegingen brachten zij al in de jaren dertig van vorige eeuw het hoofd van Westerse kunstenaars op hol, die toen volop naar Zuidoost Azië trokken op zoek naar ‘puurheid en zuiverheid’.Eén van onze redacteurs trok onlangs ook […]

Oosterse vrouwen, ze zijn soms een beetje mysterieus. Met hun gitzwarte haren, donkere ogen, verfijnde manieren en elegante bewegingen brachten zij al in de jaren dertig van vorige eeuw het hoofd van Westerse kunstenaars op hol, die toen volop naar Zuidoost Azië trokken op zoek naar ‘puurheid en zuiverheid’.
Eén van onze redacteurs trok onlangs ook naar het Verre Oosten en had bij zijn terugkomst wat fotomateriaal mee. Zolang de voorraad strekt brengen we u dit vanaf nu op zaterdag in deze nieuwe reeks: ‘Pareltjes uit het oosten’.

Arlene is 23 en aan de slag als kleuterjuf. Op dit moment heeft ze zeventien koters onder haar hoede, waarmee ze haar handen soms meer dan vol heeft. “Er zitten er enkele tussen die je constant in de gaten moet hebben. Maar ach, je krijgt er ook zoveel vriendschap van terug!” (SL)

Reacties

wpDiscuz